Bij Solar-systemen.nl zien wij het belang van het gebruik van hoogwaardige producten, door het gebruik van uitsluitend kwaliteitsproducten kunnen wij klanten garantie bieden op een goed functionerend zonnesysteem.

Wij leveren zonnepanelen van gerenommeerde merken zoals bijvoorbeeld LG, AEG, Canadian Solar, Suntech, Longi, JA Solar of SolarWatt.

Al onze zonnepanelen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en zijn ISO en TüV gecertificeerd. Door ons brede assortiment kunnen wij altijd inspelen op uw situatie en/of wensen.

Diverse soorten zonnepanelen

Naast de beste zonnepanelen voorzien wij de zonnesystemen van uitstekende en betrouwbare omvormers van merken zoals SolarEdge, SMA, ABB, Goodwe of Huawei.

De keuze voor de juiste omvormer gebeurt op basis van jouw specifieke wensen en de situatie op de locatie waar de zonnepanelen geplaatst.

Wij kiezen altijd voor omvormers die hoog scoren op het gebied van efficiëntie. Hierbij wordt gekeken naar uitslagen van onafhankelijke onderzoeksresultaten zoals dit bijvoorbeeld wordt gedaan door Photon. Ook voor de omvormers geldt dat deze volledig zijn gecertificeerd en goedgekeurd door alle gezaghebbende internationale instanties zoals ISO en TüV.

Kijk voor meer informatie op onze website www.solar-systemen.nl